Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website DEBELJAČA: Humanitarni „Karavan ljubavi“ se nastavlja - | K-013 Portal

DEBELJAČA: Humanitarni „Karavan ljubavi“ se nastavlja

debeljaca, humanitarni karavan ljubavi

Opštinska humanitarna organizacija „Ljubav“ Kovačica ove godine slavi 3. rođendan i organizuje niz humanitarnih bazara pod nazivom „Karavan ljubavi“.

Ovogodišnji „Karavan ljubavi“ počeo je u Padini u nedelju, 29. oktobra, zatim se nastavio 18. novembra u Kovačici, gde su članice OHO „Ljubav“ uz pomoć brojnih građana i donatora prodajom raznih ukrasa, cveća, kao i slatkih i slanih poslastica uspele da sakupe više od 50.000 dinara.

Cilj ovih bazara je prikupljanje novca koji će biti upotrebljen za izradu novogodišnjih paketića za bolesne i siromašne sugrađane.

U okviru akcije „Karavan ljubavi“, biće ove godine održan još jedan humanitarni bazar i to na pijaci u Debeljači, u petak 1. decembra, sa početkom u 8 časova.

Članice OHO „Ljubav“ od početka se trude da pomognu bolesnima i ugroženima, kako u opštini Kovačica, tako i iz cele Srbije, i to i preko Fejsbuk grupe gde organizuju onlajn humanitarni bazar pod nazivom "Ljubav nas spaja“.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS