Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website DEBELJAČA: Eva Tot pravi jedinstvene igračke za decu - | K-013 Portal

DEBELJAČA: Eva Tot pravi jedinstvene igračke za decu

eva tot, debeljaca, igracke za decu

Eva Tot iz Debeljače se više od 20 godina bavi heklanjem. Od nedavno stvara i edukativne igračke za najmlađe.

Da heklani predmeti nisu samo detalj koji krasi neki stočić ili televizor, dokazuje rad Eve Tot iz Debeljače. U ovom hobiju, ona je učinila korak napred – izrađuje edukativne igračke za najmlađe. Prema rečima Eve Tot, majke troje dece, nadaleko poznate po svom heklanju, ovim hobijem je počela da se bavi još pre 20 godina. Najpre su to bile kape, šalovi, marame, jastuci, prekrivači i džemperi, dok se nije zaustavila na igračkama. Između ostalog, tu su i edukativne igračke za decu. Jedan od primera je i lopta – slagalica koja se rastavlja i ponovo sastavlja i na taj način razvija pažnju, finu motoriku i koncentraciju kod dece svih uzrasta a ujedno je i najtraženija od igračaka, navodi Eva.

Igračke su izrađene od 100 posto pamučnog konca i punjene antibakterijskim silikonom. Detalji su našiveni i nema nikakvih sitnih, plastičnih delova i potpuno bezbedni a svaka igračka je unikatna.

Heklanje je idealno za smirivanje i opuštanje u vreme kada vam je kuća puna i bučno je.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS