Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Bokseri PANČEVAČKOG Profesionalca ponovo najtrofejniji - | K-013 Portal

Bokseri PANČEVAČKOG Profesionalca ponovo najtrofejniji

boks, bk profesionalac, pancevo

Bokseri BK Profesionalca iz Pančeva su ponovo pokazali svoju neprikosnovenu dominaciju na Prvenstvu Beograda u boksu, iako su bili oslabljeni izostankom dva reprezentativca, Veljka Dinića i Petra Samardžića. Ekipa je odnela pobedu osvojivši pehar za najboljeg juniora, koji je zasluženo pripao Strahinji Samardziću, uz impresivnih pet zlatnih medalja i jednu srebrnu. Zlatne medalje su poneli Dimitrije Amidźić (kadeti, 48 kg), Stefan Novakov (juniori, 52 kg), Aleksa Mikuljka (juniori, 63 kg), Strahinja Samardžić (juniori, 66 kg), koji je takođe proglašen za najboljeg juniora na prvenstvu, i Marko Tankosić (omladinci, 75 kg). Srebro je osvojio Šarac Aleksa (57 kg), dok će kadet Eldin Fejzi boksovaće finale u sledećem kolu lige Beograd.

Ovaj izuzetan uspeh predstavlja veliko ohrabrenje za BK Profesionalac uoči Open Balkan Lige i Kupa Srbije, posebno uz povratak u ring Marka Tankosića i Strahinje Samardžića.

Nakon 10 meseci pauze zbog oporavka od mononukleoze, Strahinja se vratio na spektakularan način, osvojivši petu uzastopnu zlatnu medalju na pojedinačnom prvenstvu Beograda.

Za svoj izuzetan uspeh, dobio je pehar za najboljeg juniora, koji mu je uručio predsednik Beogradskog bokserskog saveza i direktor BSS Mane Marčeta.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS