Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website BELA CRKVA: Preventivni pregledi u nedelju, bez zakazivanja - | K-013 Portal

BELA CRKVA: Preventivni pregledi u nedelju, bez zakazivanja

bela crkva, preventivni prelgedi

Preventivni pregledi u Domu zdravlja „Bela Crkva“ će se obavljati u nedelju 19. novembra 2023. godine, u vremenu od 8 do 14 časova.

Građani će moći da izmere telesnu težinu, odrede stepen uhranjenosti, izmere krvni pritisak, nivo šećera, glikoliziranog hemoglobina kao i da provere lipidni status. Zakazivanje nije potrebno.

„Dom zdravlja „Bela Crkva“ se pridružuje akciji preventivnih pregleda Ministarstva zdravlja Republike Srbije koja se organizuje u 170 zdravstvenim ustanovama širom naše zemlje. Država ovim pregledima želi da ukaže na značaj prevencije i da preventivne preglede učini pristupačnijim građanima.

Tokom ovog i prethodnog meseca organizovani su ultrazvučni pregledi dojke, PSA test, pregledi štitaste žlezde, kao i kardiološki pregledi sa kontrolom nivoa glukoze, triglicerida i holesterola u krvi.“ – rekla je dr Emina Minić, v.d. direktora Doma zdravlja „Bela Crkva“.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS