Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website BELA CRKVA: Plesači odlični na takmičenju u Rumuniji - | K-013 Portal

BELA CRKVA: Plesači odlični na takmičenju u Rumuniji

bela crkva, plesni klub buena vista

Članovi Udruženja ljubitelja plesa „Buena vista“ iz Bele Crkve na takmičenju „European Grand Prix“ u Buzijašu kod Temišvara postigli su odličan uspeh osvojivši tri zlatne medalje.

Na ovom plesnom takmičenje, u organizaciji RokArt-a iz Rumunije bilo je preko 3000 takmičara, a članovi udruženja „Buena Vista“ iz Bele Crkve, takmičili su se drugog dana u disciplinama Latino i Caribbean show.

U kategoriji Juniora mala grupa Open Caribbean Show takmičio se salsa tim, u kategoriji Juniora mala grupa Open Caribbean Show – Baćata tim, a u Juniorima velika grupa Open Latin Show takmičio se Paso Doble tim koji je imao neizvesno finale i nadmašio rivalski tim iz Makedonije iz Skoplja.

„S obrzirom da smo prvi put učestvovali na ovako velikom takmičenju i na Evropskom prvenstvu, prezadovoljni smo uspehom i veoma smo ponosni na decu koja zaista daju sve od sebe na treninzima kako bi postigli ovakav uspeh“ – kažu njihovi treneri Tanja Orgonaš i Aleksandar Balašević.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS