Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website BAVANIŠTE: Trinaesta pobeda odbojkašica i šampionski pehar - | K-013 Portal

BAVANIŠTE: Trinaesta pobeda odbojkašica i šampionski pehar

ok bavaniste, odbojka, bavaniste

U poslednjoj utakmici koje su u ovoj sezoni odigrale pred domaćom publikom, odbojkašice Bavaništa savladale su u subotu u Kovinu ekipu Proletera iz Zrenjanina sa 3:1. Rezultat po setovima meča pretposlednjeg, 13. kola prvenstva Prve vojvođanske lige „Jug“ bio je 25:16, 23:25, 25:14 i 25:11.

Bavaništanke su i pre ovog meča, obezbedile prvo mesto na tabeli i titulu prvaka Prve vojvođanske lige „Jug“, a posle utakmice sa Zrenjaninkama, predsednik Odbojkaškog saveza Vojvodine Petar Bogunović uručio im je šampionski pehar i medalje.

Izabranice trenera Aleksandra Vladisavljeva imaju učinak od svih 13 pobeda i maksimalnih 39 poena. One će šampionsku sezonu u ovom rangu takmičenja zatvoriti utakmicom u Krajišniku protiv istoimene domaće ekipe, a od naredne sezone nastupaće u Drugoj ligi „Sever“.

Odbojkaši Bavaništa nisu uspeli da osvoje bodove u duelu sa zrenjaninskim Proleterom u okviru 19. kola prvenstva Druge lige „Sever“. Zrenjanici su u subotu uveče slavili u Kovinu sa 3:0, po setovima 25:23, 25:17 i 25:19. Ekipa Bavaništa je poslednja, jedanaesta na tabeli sa dva boda, a u narednom kolu igraće u Bačkoj Palanci sa istoimenom domaćom ekipom, koja zauzima deseto mesto.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS