Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website BAVANIŠTE: Pioniri OK Bavanište četvrti u Vojvodini - | K-013 Portal

BAVANIŠTE: Pioniri OK Bavanište četvrti u Vojvodini

ok bavaniste, pioniri, prvenstvo vojvodine

U organizaciji Odbojkaškog kluba Bavanište, u Kovinu je juče održan finalni turnir prvenstva Vojvodine za pretpionire. U konkurenciji četiri najbolje ekipe u Pokrajini, titula prvaka pripala je pretpionirskoj selekciji zrenjaninskog Proletera. Oni su u finalu pobedili Borac iz Starčeva sa 3:0 (25:20, 25:23 i 25:18).

Treće mesto osvojili su odbojkaši SK Volej iz Novog Sada, pošto su savladali domaćina Finalnog turnira, pretpionirsku selekciju Bavaništa sa 3:1 (25:18, 25:18, 22:25 i 25:14). Prethodno, u polufinalnim mečevima, Proleter je savladao Bavanište sa 3:0, a Borac je bio bolji od Voleja sa 3:2.

Što se pojedinačnih nagrada tiče, za najboljeig igrača Finalnog turnira proglašen je Kosta Tančić iz Proletera, a njegov saigrač Uroš Zarin je najbolji server. Najbolji libero je Aleksa Radić iz Bavaništa, Darko Marković i Andrija Minić iz Borca izabrani su za najboljeg smečera odnosno primača turnira, a Stefan Ratković iz SK Volej je najbolji dizač.

Finalni turnir prvenstva Vojvodine organizovao je Odbojkaški klub Bavanište, uz tehničku podršku „Ustanove za sport“ Kovin. Sve četiri utakmice odigrane su u Zgradi za sport i fizičku kulturu (hala OŠ „Đura Jakšić“).



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS