Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website BAVANIŠTE: Odbojkašice šampionke Prve vojvođanske lige "Jug" - | K-013 Portal

BAVANIŠTE: Odbojkašice šampionke Prve vojvođanske lige "Jug"

bavaniste, odbojka

Pobedom u Žitištu nad istoimenom domaćom ekipom u 12. kolu prvenstva Prve vojvođanske lige „Jug“, odbojkašice Bavaništa osigurale su prvo mesto na kraju sezone i plasman u viši rang takmičenja. Utakmica u Žitištu završena je rezultatom 3:0, po setovima 25:18, 25:22 i 25:23.

Dva kola pre kraja prvenstva, Bavaništanke su ubedljivo prve na tabeli sa svih 12 pobeda i maksimalnih 36 bodova. U pretposlednjem, 13. kolu, šampionke Prve vojvođanske lige „Jug“, u subotu u Kovinu dočekuju Proleter iz Zrenjanina.

Utakmica počinje u 18 sati. Odbojkaši Bavaništa izgubili su u subotu u Kikindi od istoimene domaće ekipe sa 3:1 u setovima u okviru 18. kola prvenstva Druge lige „Sever“.

Ekipa Bavaništa je u dosadašnjem delu prvenstva zabeležila 15 poraza i jednu pobedu i poslednja je na tabeli sa dva boda. Do kraja sezone odbojkaše Bavaništa očekuju još četiri utakmice. narednu će odigrati u Kovinu u subotu protiv zrenjaninskog Proletera. Taj meč na programu je od 20 sati.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS