Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website BANATSKO NOVO SELO: Predstavnici NDSS Pančevo razgovarali sa meštaima o lokalnim temama - | K-013 Portal

BANATSKO NOVO SELO: Predstavnici NDSS Pančevo razgovarali sa meštaima o lokalnim temama

banatsko novo selo, nova dss pancevo

Danas su predstavnici Gradskog odbora Nove Demokratske stranke Srbije Pančevo, kao što je i najavljeno, razgovarali sa meštanima Banatskog Novog Sela o aktuelnim lokalnim temama.

"Odziv je bio veći od očekivanog. Prioritet je rešavanje pitanja pijaće vode i vodovoda. Na žalost, komercijalni interesi JKP "Vodovod i kanalizacija" Pančeva i egzistencijalni interesi žitelja ovog mesta nisu kompatibilni. Rešenje ovog problema mora ići u pravcu zadovoljavanja potreba stanovništva, tj. Banatsko Novo Selo mora imati svoje izvorište i svoj vodovod", rečeno je za K-013 portal iz NDSS Pančevo.

viber slika 2024 03 10 13 20 15 072

Iz NDSS-a dodaju da će ukoliko oni dobiju poverenje građana na predstojećim lokalnim izborima i preuzmu odgovornost za upravljanje gradom, insistirati na rešavanju problema, kao i nizu drugih poteza koji će olakšati život meštanima, kao što je besplatan javni prevoz za svu školsku decu, prioritetan otkup svih poljoprivrednih proizvoda po povlašćenim cenama, vraćanje punih nadležnosti MZ Banatsko Novo Selo i sl.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS