Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website BANATSKI KARLOVAC: "Novogodišnja magična komedija" 8. decembra u Domu kulture - | K-013 Portal

BANATSKI KARLOVAC: "Novogodišnja magična komedija" 8. decembra u Domu kulture

banatski karlovac, novogodisnja magicna komedija, predstava, dom kulture

Centar za kulturu opštine Alibunar u saradnji sa opštinom Alibunar, organizuje besplatnu predstavu za decu i odrasle "Novogodišnja magična komedija" koja će se održati 08.decembra sa početkom u 18 časova u Domu kulture Banatski Karlovac.

Predstava je namenjena je publici od 7 do 77 godina, kako deci tako i odrasloj publici a jedna je od najtraženijih i najgledanijih predstava u regionu u izvođjenju poznatog mađioničara Strahinje.



Strahinjin jedinstven interaktivan pristup omogućiće deci da budu mađioničari na sceni, a na kraju će dobiti i magični poklon.

Od prvog do poslednjeg minuta i starija i mlađa publika će sedeti ivici stolice i bez daha gledati iluzije u kojima nikada neće znati šta će se desiti sledeće.

Publika će imati priliku da vidi teleportaciju predmeta, opasne trikove kao što su hvatanje metka u letu, oslobađanje iz lanaca, čitanje misli, trik sa 100 rubikovih kocki, kao i Strahinjinu čuvenu tačku levitacije predmeta.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS