Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Atletičar Ignjat Papić iz PANČEVA osvojio bronzanu medalju u Valjevu - | K-013 Portal

Atletičar Ignjat Papić iz PANČEVA osvojio bronzanu medalju u Valjevu

ignjat papic, ak tamis, atletika, pancevo

U subotu, 27. januara, u Valjevu je održana tradicionalna međunarodna „Svetosavska ulična trka“.Organizator takmičenja je bio Valjevski atletski klub VAK 014,i Sportski Savez Valjeva koji su obezbedili bogat nagradni fond za sve učesnike trka.

Trčalo se centralnim gradskim ulicama,a učestvovalo je više stotina atletičara iz atletskih klubova iz Srbije,Ruske Federacije i Bosne i Hegrcegovine,uzrasta od atletskih škola pa do seniora. Takođe organizovane su i posebne trke u konkurenciji pripadnika Vojske Srbije i Ministartsva Unutrašnjih poslova,gde je učešće uzelo više od 70 takmičara.

Atletski klub Tamiš je predstavljao izuzetno talentovani mladi atletičar Ignjat Papić, u kategoriji pionira (U14),koji je u izuzetno jakoj konkurenciji uspeo da se domogne trećeg mesta i bronzane medalje.

Ignjat Papić je trčao na deonici od 600m,I jedan je od selektovanih atletičara iz atletske škole AK Tamiš od koga se očekuje zapažen nastup I na predstojećem državnom prvenstvu u atletici u dvorani.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS