Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Amira Medunjanin pred koncert u PANČEVU: "Nadam se da ćemo svi barem malo odmoriti naše duše" - | K-013 Portal

Amira Medunjanin pred koncert u PANČEVU: "Nadam se da ćemo svi barem malo odmoriti naše duše"

amira medunjanin, koncert, pancevo, amira medunjanin koncert u pancevu

Amira Medunjanin održaće 20. novembra koncert u Domu vojske u Pančevu, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

Popričali smo sa Amirom, a ona nam je otkrila sa kakvim osećanjima će nastupiti i šta će ljubiteljima njene muzike pokloniti.

"Imamo puno toga da predstavimo, s obzirom na to da je prošlo 20 godina kako sam u ovom svetu muzike, i verovatno pokoju novu pesmu. Nisam odavno bila u Pančevu, tako da moramo preći gradivo koje se nakupilo u međuvremenu", rekla nam je Amira i poslala poruku svima koji će biti deo magije koju će stvarati: "Nadam se da ćemo svi barem malo odmoriti naše duše".

Gotovo da nema zemlje gde se nije čuo njen glas, osetila emocija... Da li je muzika jezik koji ceo svet razume?

"Mislim da smo kao ljudi najsrećniji kada imamo mogućnost da uživamo u muzici koju volimo. I nema tu nekog logičkog objašnjenja. Po meni, sve je do čoveka, koliko otvori svoje srce i dušu", objasnila je Medunjanin.

Prvim taktovima njena muzika izaziva bujicu emocija koje je teško zaustaviti, a kao i mnogi, ni ona svoje emocije nikada ne zadržava.

"Ne mogu ostati ravnodušna kada su pesme koje izvodim napisane iz dubine duše. To je jednostavno nemoguće. I drugačije ne bi trebalo biti", objašnjava ona i dodaje da kada zatvori oči na sceni "odlazi u ona vremena kada su pesme nastajale i kada su protagonisti iz svih tih priča postojali".

"Te slike iz života ljudi, njihova žudnja, strast, ostvarena ili neuzvraćena ljubav, su meni najvažnije. Vidite, svaku pesmu koju izvodim na koncertima su povezane s bitnim događajima u mom životu i ne mogu, a da ne mislim o svemu tome", dodaje.

A, kakvi su joj planovi za budućnost i hoćemo li uskoro čuti nešto novo, Amira kaže: "Trebalo bi biti uskoro. Naime, pripremam novi album koji će izaći čim završimo sa svim tehničkim detaljima. Biće, naravno, drugačiji od prethodnih. Iskreno se nadam da će se ljudima svideti".

Amira će 15. novembra nastupati u Kruševcu, put nastavlja u Niš gde će 16. novembra nastupiti u Narodnom pozorištu, da bi 18. novembra već bila u Kulturnom centru Zrenjanin, a 19. u Centru za kulturu Požarevac. Medunjanin turneju završava koncertom u Domu vojske u Pančevu, 20. novembra.

Ulaznice za nastup u Pančevu možete nabaviti na blagajni Doma vojske.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS