Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 46 medalja za Plesni studio "Balerina" iz PANČEVA na takmičenju u Sremskoj Mitrovici - | K-013 Portal

46 medalja za Plesni studio "Balerina" iz PANČEVA na takmičenju u Sremskoj Mitrovici

plesni studio balerina, pancevo, takmicenje

Na plesnom festivalu "Sirmium dance" održanom u Sremskoj Mitrovici, plesni studio "Balerina" iz Pančeva osvojio je 34 zlatnih, 8 srebrnih I 4 bronzane medalje. Na festivalu učestvovalo preko 600 plesača iz Vršca, Pančeva, Beograda, Novog Sada, Temerina, Šapca, Bjeljine, Novih Banovaca i Sremske Mitrovice.

Helena Gligorić je osvojila dve zlatne medalje, dok su Andrea Ševo i Rada Halasov doneli po jednu zlatnu medalju svom klubu. Iva Mirković se pokazala veoma uspešnom osvajanjem zlatne, srebrne i bronzane medalje.

Jazz formacija kluba je posebno impresionirala, osvojivši čak 14 zlatnih medalja i pehar.

Osim medalja, pojedinci su nagrađeni i specijalnim priznanjima. Helena Gligorić je nagrađena besplatnim takmičenjem u Pragu, dok su Kristina Sekulić, Nina i Ena Gojak, Helena Jokić i Natalija Kaut dobili priliku za nastup na različitim plesnim manifestacijama širom zemlje.

U Gala večeri, najbolji plesači su prema oceni sudija dobili priznanja, a najbolji rezultat iz Plesnog studija "Balerina" postigla je Natalija Kaut, osvojivši drugo mesto u kategoriji Jazz Dance Solo.

Iz Plesnog studija "Balerina"  kažu da počinju pripreme za Uskršnji koncert koji će se održati 24. aprila u Kulturnom centru, a sledeće takmičenje ih očekuje u Bijeljini nekoliko dana ranije. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS