Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website CREPAJA: Uhapšen muškarac zbog nasilja u porodici i ugrožavanja sigurnosti - | K-013 Portal

CREPAJA: Uhapšen muškarac zbog nasilja u porodici i ugrožavanja sigurnosti

crepaja, nasilje u porodici, ugrozavanje sigurnosti, pancevo

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo Z.R. iz Crepaje zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici i krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

On je 25. marta u alkoholisanom stanju došao u kuću oštećene Ð.R. istu fizički napao, vukao je za uši, bacio na krevet i udario je drvenom stolicom, od čega je oštećena zadobila teške telesne povrede, nakon čega je otišao do kuće brata i snaje oštećene i istima pretio da će da ih ubije i digne im u vazduh kuću, saopštava OJT.

Dežurni zamenik OJT Pančevo odredio je zadržavanje u trajanju od 48 časova Z.R., istog saslušao i predložio Osnovnom sudu u Pančevu određivanje pritvora zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na oštećene i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, na osnovu kog predloga je sudija za prethodni postupak odredio pritvor prema Z.R.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS