Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KAČAREVO: „Zajedno Selo” organizuje šetnju za čist vazduh i humanitarni koncert - | K-013 Portal

KAČAREVO: „Zajedno Selo” organizuje šetnju za čist vazduh i humanitarni koncert

zajedno selo, humanitarni koncert, kacarevo

Neformalna grupa građana Zajedno Selo iz Kačareva poziva sve sugrađane na nezaboravan događaj pod nazivom "Jedna ljubav za naš kraj, alal vera ceo kraj", koji će se održati u petak, 25. aprila 2024. godine.

Manifestacija počinje građanskom šetnjom za čist vazduh, koja će krenuti u 18 časova iz glavne ulice (Maršala Tita 1) Kačareva. Građani će imati priliku da zajedno prošetaju i podignu svest o značaju čistog vazduha za naše zdravlje i okolinu. Ova šetnja simbolizuje našu odlučnost da se zajedno angažujemo u očuvanju prirodne lepote našeg kraja i boljem okruženju za buduće generacije.

Nakon šetnje, od 20 časova, na glavnom trgu kod Mesne zajednice, očekuje nas spektakularni humanitarni koncert bendova "Paćenicoi" i "Bad Sektor", uz specijalnog gosta DJ Doobie-a. Svi prikupljeni prilozi od prodaje hrane i limunade biće uplaćeni za lečenje Vladane Novković iz Kačareva. Ovaj koncert je prilika da uživamo u muzici, ali i da pružimo podršku onima kojima je to najpotrebnije.

Ovo je prilika da zajedno pokažemo ljubav prema našem kraju i podržimo jedni druge. Naša multietnička zajednica ima posebne ljude i posebne događaje, a ovaj događaj je još jedan primer solidarnosti i aktivnog učešća građana u poboljšanju našeg okruženja.

Uz naglasak na značaju zajedništva i građanskog aktivizma, organizatori pozivaju sve sugrađane da se pridruže ovom jedinstvenom događaju i doprinesu zajedničkom cilju. Ovo je prilika da zajedno pokažemo snagu naše zajednice i da se ujedinimo u dobru.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS