Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pošalji vest K-013 portalu - | K-013 Portal

BUDI I TI K-013 REPORTER: Pošalji vest!

Učestvujte u kreiranju sadržaja najčitanijeg portala u gradu K-013 Online.

Bili ste svedok nekog događaja i o tome želite da obavestite druge čitaoce portala? Želite da najavite događaj? Želite da nam ukažete na neki problem? Popunite formular u nastavku..

Napomena: Nema ograničenja u broju karaktera.
Napomena: Možete označiti više kategorija.
Drag and drop files here or Browse
Napomena: Fotografija može biti samo u .JPG formatu, max 1MB, Savetujemo da je horizontalne orijentacije, kako bi se ispravno prikazala na portalu. Ukoliko šaljete više od jedne fotografije ili neka dodatna dokumenta, prosledite posebno na email adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Fotografija može biti snimljena i mobilnim telefonom.

Ukoliko imate i video zapis, možete ga poslati preko sajta WWW.FILEMAIL.COM. U prvo polje "TO (email)" unesite naš email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. kako bi mogli da ga preuzmemo. Video može biti snimljen i mobilnim telefonom.

Napomena: Portal K-013 ima sva prava da raspolaže sa vašim fotografijama i video zapisima na sajtu www.k-013.com i društvenim mrežama. Dobrovoljnim slanjem preko ove forme ili putem profila na društvenim mrežama dali ste i dozvolu za korišćenje vašeg autorskog dela.

Osim preko ove forme, vest možete poslati i na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., kao i putem aplikacija Viber ili WhatsApp na broj +381677234432. Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS