Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Valentina Mirkov iz PANČEVA osvojila bronzanu medalju na takmičenju u Beogradu - | K-013 Portal

Valentina Mirkov iz PANČEVA osvojila bronzanu medalju na takmičenju u Beogradu

valentina mirkov, ak panonija, pancevo

U subotu 20. januata u atletskoj dvorani na Banjici prvog dana takmečenja u disciplini sportskog hodanja sa 3 godine starijim takmičarkama nastupila je i Valentina Mirkov.

Valentina se od ove godine takmiči u kategoriji strijih pionirki ali ima pravo takmičenja i sa 2 kategorije starijim takmičarkama pa je tako i distanca na ovom takmičenju bila duža nego što je to slučaj u njenom godištu.

Po pravilima na Prvenstvima Srbije za mlađe juniore staza je dužine 3000m a Valentina je sa trenerom Sašom Stojilovićem stekla odličnu formu na pripremama na Devojačkom bunarau gde se vredno treniralo.

Od samog starta trke Valentina je bila na četvrtoj poziciji da bi promenom ritma 1000m pre cilja zauzela treću poziciju koju je zadržala do samog kraja i tako donela prvu medalju za Atletski klub "Panonija".

"Ova bronzana medalja je veoma značajna za naš klub i početak sezone u dvorani a nadamo se da će i Valentinin rođeni brat sutra potvrditi status najboljeg atletičara u svojoj disciplini u svom godištu u Srbiji", rekao je trener Saša Stojilović.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS