Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Zeleno-levi front čestitao Dan državnosti - | K-013 Portal

PANČEVO: Zeleno-levi front čestitao Dan državnosti

zeleno levi front, pancevo

Zeleno-levi front Pančevo čestitao je sugrađanima i sugrađankama Dan državnosti:

"Na današnji dan, 15. februara 1804. godine počeo je Prvi srpski ustanak, dok je 1835. godine, proglašen Sretenjski Ustav, koji je važio samo 43 dana. Ipak, Sretenjski Ustav je sadržao vrlo progresivne i slobodarske ideje, za to doba.

Danas, na Dan državnosti, koristimo priliku da još jednom preispitamo šta smo do sada uradili i šta možemo da uradimo kako bi naša država bila bolje mesto za život i kako bi bila dostojna slobodarskih težnji proklamovanih Sretenjskim ustavom.

Kako to da NAŠA SRBIJA bude republika po meri svih svojih građana, država u kojoj niko neće biti zapostavljen, obespravljen i unižen, u kojoj će se svako osećati ponosno, slobodno i bezbedno?

Zeleno-levi front Pančevo čestita Dan državnosti svojim sugrađanima i sugrađankama uz poruku da sve treba da nas ujedine slobodarske ideje. Da ispravimo greške podrazumevane demokratije i građanske apatije koje su uzroci smanjenja građanskih prava i uspostavljanja autokratskog odlučivanja! Da pobedimo za nas i naša pokolenja!

Srećan nam svima Dan državnosti Srbije", stoji u čestitki ZLF Pančevo. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS