Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Takmičari SD "Pančevo 1813" ostvarili plasman u finale Kupa Srbije - | K-013 Portal

PANČEVO: Takmičari SD "Pančevo 1813" ostvarili plasman u finale Kupa Srbije

sd pancevo 1813, kup srbije

Proteklog vikenda je u Beogradu održano treće kolo Kupa SS Srbije po A programu za juniore i seniore vazdušnim pištoljem i puškom, na kojem je nastupilo jedanaest takmičara Streljačke družine“Pančevo 1813“.

Aleksa Rakonjac je bio najušpešniji puškom, a osvojio je dve zlatne medalje sa rezultatom od 628,5 krugova, sa kojim je trijumfovao u kategoriji juniora, a potom i u veoma jakoj konkurenciji seniora. Nakon trećeg kola, Aleksa je prvi na obe liste za finale Kupa SS Srbije koje će biti održano u februaru naredne godine.

Iva Rakonjac je osvojila četvrto mesto u kategoriji juniorki, a šesto u konkurenciji seniorki sa rezultatom od 624,3 kruga i plasirala se u finale Kupa u oba dve kategorije.

I Ekipa seniora puškom se plasirala u finale, jer je osvojila peto mesto u trećem kolu, za koju su pored Alekse nastupila dva juniora Nemanja Đorđević sa rerzultatom od 598,3 i Ognjen Bunčić sa 583,5 krugova.

Plasman je ostvarila i muška ekipa pištoljem Streljačke družine“Pančevo 1813“ za koju je nastupilo šest takmičara. Najušpešniji je i ovoga puta Marko Ninković koji je sa rezultatom od 566 kruga osvojio prvo mesto u kategoriji juniora , a u konkurenciji seniora visoko treće mesto i plasirao se u oba finala.

U finale za juniore se plasirao i Velimir Ninković koji je ovoga puta nastupio sa rezultatom od 542 kruga, a nastupili su još Andrej Jeftenić sa 530, Bojan Zorić sa 517, Ognjen Bunčić sa 496 i Jovan Kondić sa 489 krugova. Nastupila je i seniorka Teodora Kljajić sa rezultatom od 526 krugova.

Ovim je završena jesenja sezona , a takmičenja se nastavljaju od polovine januara kada će nastupiti mlađe katergorije, a najuspešniji juniori će krajem januara putovati u Minhen.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS