Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Izložba slika „Arhitektonske varijacije“ Mile Gvardiol u Galeriji Bate Mihailovića - | K-013 Portal

PANČEVO: Izložba slika „Arhitektonske varijacije“ Mile Gvardiol u Galeriji Bate Mihailovića

mila gvardiol, izlozba slika, pancevo

U Galeriji Milorada Bate Mihailovića (Žarka Zrenjanina 1, Pančevo) u utorak 19. marta u 19h biće otvorena četrdeseta samostalna izložba slika Mile Gvardiol pod nazivom “Arhitektonske varijacije?”. Postavka će trajati do 4. aprila.

Mila Gvardiol je rođena 1979. godine u Beogradu. Diplomirala je 2004. na Fakultetu primenjenih Umetnosti u Beogradu na Odseku zidno slikarstvo. Doktorirala je 2012. godine na Interdisciplinarnim studijima Univerziteta umetnosti u Beogradu na Odseku za digitalnu umetnost.

Članica je ULUS-a od 2006. godine, a od 2011. i ULUPUDS-a. Zaposlena je u zvanju vanrednog profesora i dekana na Fakultetu za digitalnu produkciju u Sremskoj Kamenici. Na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu predavala je od 2015.-2023. godine. Izlagala je na 39 samostalnih i oko 300 grupnih izložbi. Učesnica je likovnih kolonija i festivala digitalne umetnosti. Nagradjivana je za svoj umetnički rad.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS