Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVAČKI džudisti imali uspešan nastup na Prvenstvu Srbije - | K-013 Portal

PANČEVAČKI džudisti imali uspešan nastup na Prvenstvu Srbije

dzudo, pancevo

Beogradska dvorana „Šumice” okupila je u subotu, 10. februara, najbolje mlade džudiste u našoj zemlji. Održano je Prvenstvo Srbije u kategoriji kadeta, a veoma jakoj konkurenciji ponovo su zablistali mladi borci pančevačkog Tamiša.

Petar Novaković postao je šampion Srbije, Natalija Strigić okitila se srebrnim odličjem, a Mara Rašić je osvojila bronzanu medalju.

Ove odlične sportiste Tamiša predvodio je trener Boris Bevc.

Petar Novaković je do trona u kategoriji boraca preko 90 kg stigao posle tri teška meča, pa je tako još jednom pokazao da ga stručnjaci za ovaj sport s pravom svrstavaju u red najboljih i najtalentovanijih džudista u našoj zemlji.

Osvajanjem trofeja na najznačajnijem domaćem takmičenju, fenomenalne devojčice pančevačkog kluba potvrdile su da su na dobrom putu i da je Tamiš prava fabrika šampiona.

Natalija Strigić je do srebra stigla u kategoriji takmičarki preko 70 kg, dok je Mara Rašić bronzu osvojila u grupi devojaka do 48 kg.

Na ovom šampionatu Džudo klub Dinamo predstavljao je Aleksa Đurović.

Odlični borac iz Pančeva je osvojio bronzano odličje u grupi takmičara do 66 kg.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS