Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website OPOVO: Predstava „Šta ćemo sad“ na sceni Kulturnog centra - | K-013 Portal

OPOVO: Predstava „Šta ćemo sad“ na sceni Kulturnog centra

predstava sta cemo sad, opovo, kulturni centar

Opovačka pozorišna publika imala je priliku da uživa u još jednoj predstavu u kojoj su se poklopili dobar tekst, režija i gluma.

Predstava „Šta ćemo sad?“ je komedija po motivima priče Branka Đurića – Đure, adaptaciju teksta i režiju potpisao je Erol Kadić, a igraju Sofija Juričan i Ivan Đorđević Džudi.

Ljubavna komedija u kojoj se sva radnja odigrava u zatvorenom prostoru, odnosno pozorištu. Ivan Đorđević glumi poznatog beogradskog glumca koji dolazi u provinciju da odigra predstavu i tada se posvećije lokalnoj glumici amaterki koja je potajno zaljubljena u njega. Lik koji glumi Sofija Juričan predstavlja mladu, mudru, kreativnu i sasvim anonimnu glumicu.

Predstava se nastavlja tako što ona zaključava pozorište i njih dvoje ostaju sami na sceni. Radnja obiluje komičnim situacijama koje na kraju rezultiraju time da poznati glumac i nepoznata glumica imaju više sličnosti nego što je to delovalo pre susreta.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS