Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOVINSKI Zmajevci drugi na Pedagoškoj olimpijadi u Moskvi - | K-013 Portal

KOVINSKI Zmajevci drugi na Pedagoškoj olimpijadi u Moskvi

osnovna skola jovan jovanovic zmaj, kovin, pedagoska olimpijada, moskva, dejan kreculj

Na Međunarodnoj pedagoškoj olimpijadi u Moskvi, u kategoriji međunarodnog profesionalnog konkursa, nominacije „Umetnička fotografija“, kovinska “Zmajeva” osnovna škola dobila je još jedno laskavo priznanje pobednika, osvojeno drugo mesto, za rad „Veseli ukrasi pred našom školom“.

“U našoj školi fotografija se neguje još od šezdesetih godina prošlog veka, kada je nastavnik fizike Bogdan Bogić sa velikim entuzijazmom pokrenuo foto-kino sekciju. Bila je to hronika života i rada ne samo naše škole već i Kovina. Odlaskom u zasluženu penziju, ostavio mi je u amanet da sledim njegov put sve do današnjih dana, od mračne komore do digitalne fotografije, kroz koje decenijama učenici razvijaju estetske vrednosti, tačnost i istrajnost.

Drugo polugodište je počelo, raspust je gotov i već drugog dana februara stiglo nam je značajno priznanje. Međutim, fotografija je takav fenomen da traje kroz celu godinu i godinama, pa je tako i u našoj školi”, kaže dobitnik priznanja međunarodnog konkursa i mentor, profesor emeritus Dejan Kreculj.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS