Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Odbojkašice poražene u dramatičnom meču protiv Dominikanske Republike u Ligi nacija - | K-013 Portal

Odbojkašice poražene u dramatičnom meču protiv Dominikanske Republike u Ligi nacija

Srbija, odbojkaška reprezentacija, Dominikanska Republika, Liga nacija, poraz, Tijana Bošković, završni turnir

U neizvesnoj odbojkaškoj bici u Suvonu, ženska odbojkaška reprezentacija Srbije doživela je poraz od ekipe Dominikanske Republike rezultatom 3:2. Utakmica je pružila pravi sportski spektakl, sa preokretima i napetim trenucima na terenu.

Izabranice Đovanija Gvidetija su pružile snažan otpor tokom celog meča, ali nisu uspele da sačuvaju prednost. Nakon pet uzbudljivih setova, rezultat je bio 22:25, 25:15, 23:25, 25:19, 15:10 u korist Dominikanske Republike.

Najefikasnija igračica u redovima Srbije bila je Tijana Bošković, koja je ostvarila impresivnih 31 poen. Mina Popović i Aleksandra Uzelac su takođe dale značajan doprinos sa po deset osvojenih poena.

Ovim porazom, Srbija je izgubila šanse da se plasira na završni turnir Lige nacija, koji će se održati u Arlingtonu, SAD. Trenutno se nalaze na 11. mestu na tabeli sa 17 osvojenih bodova.

Odbojkašice Srbije će se suočiti sa selekcijom Bugarske u poslednjem meču u Suvonu, gde će pokušati da završe turnir sa pobedom i dostojanstvom.

Nakon ovog izazova, svi fokusi će biti usmereni ka završnom turniru Lige nacija, gde će se okupiti osam najboljih selekcija sveta, od 12. do 16. jula u Arlingtonu. Srbija će nastaviti da se bori za vrhunske rezultate i dokaže svoju snagu na međunarodnoj sceni.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS