Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Obradović: Motivisani smo za utakmicu protiv Cibone - | K-013 Portal

Obradović: Motivisani smo za utakmicu protiv Cibone

kosarka, zeljko obradovic, partizan

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da je ekipa u napornom ritmu došla u Zagreb, ali da je motivisana pred utakmicu protiv Cibone u ABA ligi.

„Dolazimo posle dva dupla kola u Evroligi, napori su veliki, ali bez obzira na to, naravno da dolazimo sa ambicijom da igramo dobru utakmicu. Nadamo se da će ova konferencija za novinare pomoći da bude što više publike i da Cibona ima podršku navijača kakvu je ranije imala. Mi smo u ritmu igranja, sa dobrom motivacijom smo došli u Zagreb“, rekao je Obradović.

Košarkaši Partizana igraju u ponedeljak od 18 časova u Zagrebu protiv Cibone, utakmicu 16. kola ABA lige.

Zamenik kapitena Partizana, Danilo Anđušić rekao je da ekipa spremno dočekuje utakmicu i da veruje u pobedu.

„Svi znamo da je Partizan – Cibona klasik, pogotovo na našim prostorima. Spremni smo. Jeste ritam težak, malo je prostora za trening, ali u svaku utakmicu ulazimo silno motivisani i spremni da pružimo najbolju partiju. Cibona igra jako dobru košarku, bori se za plej-of, ima prednost domaćeg terena, ali verujem da ćemo pružiti dobru igru i pobediti“, naveo je Anđušić.

Posle 15 kola u regionalnom takmičenju Partizan je treći na tabeli sa 11 pobeda i četiri poraza, a Cibona zauzima 11. mesto sa šest pobeda i devet poraza.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS