Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VRŠAC: Stonoteniseri Bahreina na Stonoteniskoj Akamediji Millenium - | K-013 Portal

VRŠAC: Stonoteniseri Bahreina na Stonoteniskoj Akamediji Millenium

stonitenis, bahrein, Stonoteniska Akamedija Millenium, vrsac

Salman Abuhamda (2004) i Maryam Aali (2005), nalaze se na Stonoteniskoj Akamediji Millenium u Vršcu, gde odrađuju pripreme i takmiče se u Super i Prvoj ligi ispred vršačkog kluba u obe konkurencije.

“Dopada mi se boravak u Srbiji ljudi ovde su sjajni, a treninzi odlični i veoma intenzivni. Došao sam ovde da bih naučio neke nove stvari i da bih se usavršavao. Nadam se da će rezultati biti dobri i da ću dolaziti i u narednom periodu”, rekao je zadovoljno mladi Bahreinac.

Abuhamda se prethodno istakao drugim mestom na Arapskom Prvenstvu u singlu i ekipno (U19) 2022. godine i prvim mestom ekipno u Zapadnoj Aziji (U19) . Dok je njegova sunarodnica bila druga u Iraku u singlu (U19) i prva u miks dublu na istom takmičenju.

“Drago nam je što možemo da ugostimo igrače iz Bahreina,oni su ovde da bi napredovali,a mi se trudimo da im pružimo najbolje moguće uslove za to.Maryam igra za našu žensku ekipu super ligu.To joj je odlična prilika da stiče iskustvo i da unapredi neke segmente svoje igre.Salman igra prvu ligu za našu mušku ekipu, kroz nju će imati odličnu priliku da igra protiv raznolikih igrača.Mislim da je super potez za naš klub i za naše igrače što imaju šansu da igraju sa njima u ekipi.Oboje su jako vredni i radni tako da nam je čast što su došli baš u naš klub na usavršavanje.Nadam se da je ovo samo početak jedne lepe saradnje”, kaže glavni trener Branislav Đan.

STK Millenium trenutno se nalazi na osmoj poziciji u prvoj saveznoj ligi u muškoj konkurenciji, dok se u ženskoj Super Ligi STK Vršac nalazi na devetom mestu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS