Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VRŠAC: Poraz OFK Vršca u 16. kolu PLS - | K-013 Portal

VRŠAC: Poraz OFK Vršca u 16. kolu PLS

vrsac, ofk vrsac, kolubara, lazarevac, fudbal

Fudbaleri OFK Vršca doživeli su ubedljiv poraz u Lazarevcu od Kolubare u 16. kolu Mocartbet Prve lige Srbije. Domaćim igračima je sve polazilo za rukom i iskoristili su sve prilike koje su stvorili, Vrščanima nije uspevalo baš ništa.

Kolubara je opravdala ulogu favorita i potvrdila da joj ambicije dosžeu do plasmana u Superligu. Meč protiv OFK Vršca odigrali su na visokom nivou i revanširali se za doživljen poraz u 1. kolu na stadionu pod kulom. Vodeći gol Lazarevčani su postigli posle kornera koji je izveo Kočović najviši u šesnaestercu OFK Vršca bio je Stanisavljević. Neometan je uputio udarac glavom, Andrijanić je bio na lopti, ali nije uspeo da je ukroti.

U drugom poluvremenu Vrščani su imali veliki pad u igri u trajanju od 12 minuta a domaći igrači postigli su od 56. do 68. minuta postigli čak tri pogotka. Dva puta je pogađao Filipović i jednom Stanisavljević. Pri rezultatu 3:0 Vrščani su imali dve dobre prilike da se rezultatski vrate u meč, ali je golman Stanivuković izvanrednim paradama zaustavio udarce Todorovića i Miladinovića.

U narednom kolu OFK Vršac na Gradskom stadionu dočekuje ekipu Radničkog iz Sremske Mitrovice.

KOLUBARA – OFK VRŠAC 4:0 (1:0)

Stadion „FK Kolubara“ u Lazarevcu, gledalaca: 200, sudija: Ljubiša Borisavljević (Ivanjica), strelci: Stanisavljević u 13, Filipović u 56. i 68, Milisavljević u 60. minutu, žuti kartoni: Filipović (Kolubara), Miladinović, Milivojević, Tomić (OFK Vršac).

KOLUBARA: Stanivuković, Leandro, Cucin (od 74. Jović), Marjanović, Damnjanović (od 59. Milisavljević), Filipović (od 74. Galvao), Kočović, Janković, Lončar, Stanisavljević (od 74. Nikčević), Nikolić (od 83. Gulan).

OFK VRŠAC: Andrijanić, B. Blagojević (od 69. Tasić), Petrić, Grek (od 83. Terzić), Zoćević (od 59. Todorović), Milivojević (od 59. Čejić), Lazevski, Glavinić, Diuf, Tomić, Miladinović (od 69. Rikelme).



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS