Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tri opozicione liste u PANČEVU jedinstvene u odbrani svakog glasa - | K-013 Portal

Tri opozicione liste u PANČEVU jedinstvene u odbrani svakog glasa

pancevo, srbija protiv nasilja

U razgovoru predstavnika opozicionih stranaka i koalicija: Srbija protiv nasilja, Novog DSS-a (koalicije NADA) i pokreta Dveri (koalicije Nacionalno okupljanje) dogovoren je jedinstven stav da u nedelju 17.decembra na biralištima sarađuju kako bi se ispoštovala iskazana volja birača i kako bi izborni proces protekao sa što manje neregularnosti.

"I u našem Pančevu kao i u gradovima širom Srbije dobijamo u skoro svakom sandučiću pozive za glasanje za nama nepoznate ljude. To je za sve nas bila alarmantna poruka da je vreme da se se dogovorimo na koji način ćemo odbraniti svaki glas naših sugrađana.

Pozivamo Pančevke i Pančevce da ne dozvolimo takozvanim fantomskim glasačima u da odlučuju u nasem gradu i da poziv za glasanje sa nepoznatom osobom na svojoj adresi dostave u kancelariji koalicije Srbija protiv nasilja na adresi Žarka Fogaraša 27 ili u kancelariji Demokratske stranke Srbije na adresi Žarka Zrenjanina 41.

U Pančevu na dan izbora imaćemo pokrivenost sa više kontrolora na svim birackim mestima. Pozivamo sugrađane da nam dostavljaju sve uočene nepravilnosti kako bi u nedelju zajedno sprečili krađu izbora u našem gradu", rečeno je za K-013 portal iz koalicije Srbija protiv nasilja. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS