Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Takmičari Dinama osvojili 12 medalja u powerliftingu - | K-013 Portal

PANČEVO: Takmičari Dinama osvojili 12 medalja u powerliftingu

dinamo, powerlifting, pancevo

U Knjaževcu je za vikend održano međunarodno takmičenje “Gala kup“ u powerlifting sportu. U jakoj konkurenciji, više od 100 učesnika, takmičari pančevačkog Dinama osvojili su 12 medalja.

Klub dizača tegova Dinamo predstavljalo je 15 takmičara, koji su u različitim uzrastnim i težinskim kategorijama osvojili su šest zlatnih, dve srebrne i četiri bronzane.

U konkurenciji kadetkinja najsjajnija odličija pripala su Kristini Jeremić, Istri Nikolić i Nataši Mitrović.

Kod juniorki, zlatna medalja pripala je Jovani Milošev.

Kod kadeta, zlatne medalje pripale su Andreju Radomiroviću i Ognjenu Crnčeviću, dok se Aleksandar Kačavenda okitio srebrnom medaljom.

Sergej Šalić, Igor Sotirov, Nikola Raković i Nenad Matijašević, nastupali su u juniorskoj konkurenciji. Sergej, Igor i Nikola bili su trećeplasirani u svojim težinskim kategorijama, dok je Nenad bio 4.

U seniorskoj konkurenciji kod devojaka nastupala je Ana Jakovljević, koja se okitila bronzom. Luki Veličkoviću pripala je srebrna medalja. Marko Radovanov, seniorska konkurencija 3.mesto (bronza). Luka Živanović bio je četvrti u svojoj kategoriji, dok je Aleksa Nikolić bio šesti.

U ekipnom plasmanu u konkurenciji svih klubova, Dinamo je zauzeo drugo mesto.

Pojedinačne nagrade za relativno najjače takmičare/ke dobili su Kristina Jeremić (konkurencija kadetkinja), Ognjen Crnčević (konkurencija kadeta), i Jovana Milošev (konkurencija juniorki).

Organizator takmičenja bio je powerlifting i bodibilding klub Knjaževac uz pokroviteljstvo Powerlifting saveza Srbije.

Takmičarima Dinama sledi duža pauza i priprema za takmičenja u narednoj kalendarskoj godini. Naredne godine fokus će biti usmeren na odlazak na međunarodna takmičenja.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS