Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Serija radionica „Veštine bez granica“ od 25. do 27. januara - | K-013 Portal

PANČEVO: Serija radionica „Veštine bez granica“ od 25. do 27. januara

vestine bez garnica, radionica, sinhro hub, pancevo

Radionice „Veštine bez granica“, biće održane u Pančevu, u prostorijama udruženja Sinhro hub od četvrtka do subote, od 25. do 27. januara.

EU info point Novi Sad organizuje program Veštine bez granica koji čini paket radionica iz oblasti obrazovanja, umetnosti i zdravlja. Radi se o profesionalnim veštinama koje građani mogu da nauče i koriste u svakodnevnom životu.

Oslanjajući se na godišnju temu Evropske komisije, a to je godina profesionalnih veština, ovaj program širi veštine, podstiče učenje i usavršavanje bez obzira na životnu dob ili profesiju.

Program Veštine bez granica u Pančevu:

TINU-NINU!

Radionica medicinske prve pomoći za osobe od 13 do 30 godina

Četvrtak, 25. januar od 19.30 do 21.00 časova

Polaznici radionice saznaće kako da pozovu hitnu pomoć, kako da najekspeditivnije delaju u tri minuta panike, pa i da pruže prvu pomoć ukoliko neko u njihovom okruženju izgubi svest. Naučiće da ispravno reaguju u slučaju nezgode kako bi nekoga zbrinuli i/ili spasli nečiji život. Radionica je namenjena srednjoškolcima i studentima.

MIŠOLOVKA

Dramska radionica za tinejdžere i tinejdžerke

Datum i vreme: Petak, 26. januar od 17.00 do 19.00 časova

Razvijanje svesti o različitostima, prihvatanje odgovornosti, empatija, razvijanje dijaloga i sposobnosti razmišljanja samo su neke od tema o kojima će biti reči tokom ove radionice. Između ostalog, mladi će se upoznati sa alternativnim pozorišnim formama i dokumentarnim izrazom pozorišta. Pozorišna radionica koju realizujemo u saradnji sa Pozorištem mladih „Mišolovka” iz Novog Sada namenjena je starijim osnovcima i srednjoškolcima.

Radionicu vodi: Ibro Sakić, pozorišni pedagog

KRIZNI PR U ORGANIZACIJAMA

Radionica o upravljanju u kriznim situacijama

Datum i vreme: Subota, 27. januar od 11.00 do 13.00 časova

Polaznici ove radionice baviće se kriznim komunikacijama u poslovanju. Naučiće kako da prepoznaju kriznu situaciju i da, shodno okolnostima, efikasno reaguju, ali i na koji način da zadrže kontrolu nad informacijama i iskoriste sve komunikacione kanale (tradicionalne i digitalne) na najbolji mogući način.

Radionicu vodi Tanja Tatomirović, komunikološkinja.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS