Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Raspisan Konkurs „Makedonsko Sunce 2024″ - | K-013 Portal

PANČEVO: Raspisan Konkurs „Makedonsko Sunce 2024″

makedonsko sunce 2024, konkurs, pancevo

Novinsko izdavačka ustanova ,Makedonski informativni i izdavački centar“ petu godinu zaredom raspisuje Konkurs „Makedonsko Sunce 2024“.

– Pozivamo sve zainteresovane da nam do 28. februara 2024.godine, pošalju utiske, lepe priče, putopise i fotografije sa putovanja po Makedoniji koje su doživeli u prethodnih godinu dana, a mi ćemo da ih objavimo, na našoj FB stranici i portalu. Tražimo originalne, inovativne i iskrene priče koje nisu klasične reportaže sa putovanja. Nemojte opisivati znamenitosti – pišite o sebi i drugima, o susretima i kontaktima, o vašim i tuđim svetovima, o razgovorima i dodirima među ljudima, navodi se u saopštenju.

Zanimljive priče i fotografije sa putovanja po Severnoj Makedoniji možete slati na mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Priče i slike koje uđu u užu selekciju biće objavljene na portalu NIUMIC-a, uz prethodnu dozvolu autora. Postoji mogućnost da neke od njih budu uključene u neka od budućih štampanih izdanja NIUMIC-a, u dogovoru sa autorima.

– Ovim konkursom želimo da promovišemo dobrosusedske odnose i saradnju u regionu, posebno uzevši u obzir našu istorijsku, geografsku i kulturnu upućenost jednih na druge i zajedničke interese na našem putu u evropsku budućnost, stoji u saopštenju.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS