Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Predstavljanje romana „Meduze žive zauvek dok ih ne uhvate“ 7. februara Kulturnom centru - | K-013 Portal

PANČEVO: Predstavljanje romana „Meduze žive zauvek dok ih ne uhvate“ 7. februara Kulturnom centru

kulturni centar panceva, predsavljanje romana, meduze zive zauvek dok ih ne uhvate, pancevo

Predstavljanje romana „Meduze žive zauvek dok ih ne uhvate“, autorke, rediteljke i dramaturškinje Nađe Petrović biće održano u Pančevu u sredu, 7. februara u foajeu Kulturnog centra Pančeva, sa početkom u 19 časova.

Ovaj roman objavljen je 2023. godine u izdanju Geopoetike i prati priču o odrastanju u vremenu obuzetom strahovima, kako nasleđenim, tako i stečenim. Glavna junakinja romana, suočavajući se sa svojom traumom iz prošlosti, pokušava da pronikne u suštinska osećanja koja prevazilaze strah od smrti.

Razgovor sa autorkom vodiće Jamina Topić, koja će publici pružiti dublji uvid u motivaciju i tematske slojeve ovog izuzetnog dela.

O autorki:

Nađa Petrović, rođena 1997. godine, diplomirala je dramaturgiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, te stekla i master iz filmske i TV režije na istom fakultetu. Njeno književno delo obuhvata roman „To je to“, za koji je osvojila treće mesto na konkursu Mladi književni supertalenti.

Pored toga, njeni radovi su objavljeni u značajnim zbirkama priča, a scenariji koje je napisala bili su osnova za brojne nagrađivane kratke filmove prikazane na međunarodnim festivalima. Nađa Petrović živi i radi u Beogradu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS