Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Ponovo ugrožen javni prevoz? Pantransport stavio političke interese ispred potreba građana - | K-013 Portal

PANČEVO: Ponovo ugrožen javni prevoz? Pantransport stavio političke interese ispred potreba građana

pantransport, pancevo, prevoz na miting sns

Umesto da se brine o potrebama građana, Pantransport je odlučio da prioritet ponovo stavi na prevoz pristalica na politički skup. Građani i građanke Pančeva i okolnih sela danas su suočeni s ozbiljnim problemima u pružanju javnog prevoza u Pančevu. Razlog tome je miting Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Sadu. 

Pančevačka sela su prepuna autobusa namenjenih pristalicama, dok lokalno stanovništvo suočava sa ozbiljnim poteškoćama u korišćenju javnog prevoza. Umesto da se osigura redovan i kvalitetan prevoz za sve građane, Pantransport se fokusirao na političke interese, ostavljajući druge bez odgovarajuće usluge.

Ovo nije samo problem današnjeg mitinga; to je pokazatelj dugotrajnih problema u organizaciji i pružanju javnog prevoza. Red vožnje je generalno problematičan, a dodatni pritisak izazvan političkim događajem doveo je do potpunog kolapsa sistema.

Odgovornost za ovu situaciju leži na rukovodstvu Pantransporta, koje je očigledno stavilo političke interese ispred potreba građana. Građani Pančeva zaslužuju efikasan i pristojan javni prevoz, a ne da budu žrtve političkih agendi.

Hitno je potrebno preispitati prioritete i obezbediti normalno funkcionisanje javnog prevoza u Pančevu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS