Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Osam medalja za plivače Dinama na "Uskršnjem mitingu" - | K-013 Portal

PANČEVO: Osam medalja za plivače Dinama na "Uskršnjem mitingu"

plivacki klub dinamo, pancevo

Prethodnog vikenda najmladji članovi PK "Dinamo" su učestvovali na "Uskršnjem mitingu", koji se godinama unazad održava u Novom Sadu. Naš klub predstavljalo je 42 takmičara, koji su u konkurenciji od 18 klubova i 338 plivača osvojili ukupno 8 medalja.

Najuspešnija takmičarka bila je Lazić Jelisaveta koja je osvojila tri zlatne medalje. Ona je doplivala do prvog mesta u trkama na 50metara kraul, 50metara prsno i 100metara mešovito. Jelisaveti je dodeljen i pehar za najuspešniju plivačicu u kategoriji devojčica do 9 godina. Pored nje, u ženskoj konkurenciji, medalje je osvojila i Matić Mila. Mila je bila uspešna u trkama na 50metara ledjno i 50metara delfin, osvojivši dve bronzane medalje.

U muškoj konkurenciji, medaljama su se okitili Nikolić Uroš i Husarik Martin. Martin je do medalja doplivao u disciplinama 50metara prsno, osvojivši bronzanu medalju, i 50metara delfin, gde je blistao i okitio se zlatnim odličjem. Uroš je bio uspešan u disciplini 50metara prsno, doplivavši do drugog mesta i srebrne medalje.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS