Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Na motorima stigli novogodišnji paketići za decu „Nevena“ - | K-013 Portal

PANČEVO: Na motorima stigli novogodišnji paketići za decu „Nevena“

deda mraz, neven, pancevo

Članovi moto kluba Srbija posetili su dnevni boravak „Neven“ u Pančevu za decu sa smetnjama u razvoju i obradovali ih novogodišnjim paketićima. Ovo je druga godina za redom kako se druže sa korisnicima, za koje su pripremili skoro 80 poklon-paketa.

Bajkeri iz BMV moto kluba Srbija najavili su svoj dolazak sirenama. Za korisnike dnevnog boravka „Neven“ iz Pančeva bili su prava atrakcija na motorima pretvorenim u sanke sa irvasima, obučeni kao Deda Mrazevi, sa torbama punim poklona. Izazvali su mnogo uzbuđenja i srećnih osmeha.

„Ovaj način uručivanja poklona gde dođu direktno naši prijatelji bajkeri, odeveni u odela Deda Mraza, njima ulepšava novogodišnje praznike i dočarava im osećaj Nove godine i poklona“, kaže Jovanka Tomić, koordinator dnevnog boravka „Neven“..

„Oni su tako iskreni, znaju da se raduju, tačno osećamo tu radost koju im pružamo. Prosto sve to delimo zajedno sa njima“, objašnjava Goran Puce, predsednik BMV moto kluba Srbija.

Ovaj moto klub bavi se humanitarnim radom, a pred novogodišnje praznike obilazi slične ustanove širom Srbije, pa su tako ove godine, osim Pančeva, posetili Gornji Milanovac, Slavkovicu, Čačak, Kraljevo, Beograd. Posebnu donaciju nose u Blace.

“To je mnogo više nego što su sami paketići. Uz pomoć članova i prijatelja kluba smo skupili donaciju od 2 miliona dinara i to ćemo dati u centru u Blacu“, kaže Goran Puce, predsednik BMV moto kluba Srbija.

Dnevni boravak „Neven“ ima 77 učenika i korisnika, a osim saradnje sa ovim moto klubom imaju i druge donatore. Za Novu godinu pripremaju tradicionalnu izložbu radova.

„Gde se izlažu i prodaju radovi korisnika i zaposlenih. To je otvoreno, kad dolaze sugrađani, roditelji i prijatelji da vide šta smo mi radili tokom godine“, Jovanka Tomić, koordinator dnevnog boravka „Neven“.

Korisnike pred praznik očekuje i žurka i kao iznenađenje odlazak na koncert narodne muzike.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS