Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Kružni tok kod Plinare u fazi raspada samo dve godine od izgradnje - | K-013 Portal

PANČEVO: Kružni tok kod Plinare u fazi raspada samo dve godine od izgradnje

plinara, ulica milosa obrenovica, kruzni tok, pancevo

Nakon dve godine od izgradnje, kružni tok u ulici Miloša Obrenovića kod Plinare već pokazuje znakove propadanja. Očigledno je da su uloženi ogromni finansijski resursi, čak 72 miliona dinara, iz budžeta grada, no rezultat je daleko od zadovoljavajućeg.

Jedan od primarnih problema koji se javlja jeste loše održavanje. Farba kojom su obeleženi prelazi gotovo da ne postoji više, što značajno ugrožava sigurnost pešaka i vozača. Ovo je posebno zabrinjavajuće imajući u vidu da je sigurnost jedan od osnovnih ciljeva kružnog toka, a nedostatak jasnih obeležja može dovesti do povećanog rizika od saobraćajnih nezgoda.

Osim toga, sama struktura kružnog toka takođe pokazuje znake propadanja. S obzirom na visoke troškove izgradnje, očekivalo bi se da će kružni tok biti dugoročno održavan i funkcionalan, ali to očigledno nije slučaj.

Pitanje se nameće: Gde je zapravo otišao novac iz budžeta grada? Zašto nije uložen u kvalitetne materijale i redovno održavanje infrastrukture koja je plaćena enormnom sumom novca?

429821025 1798989570580272 2276677926974833947 n

Ovakvi propusti ukazuju na nedostatak odgovornosti i transparentnosti u procesu izgradnje i održavanja javne infrastrukture. Građani imaju pravo da zahtevaju odgovornost od nadležnih institucija i da se preduzmu hitne mere kako bi se ova situacija rešila pre nego što dovede do ozbiljnijih problema.

U celini, propadanje kružnog toka u ulici Miloša Obrenovića kod Plinare nakon samo dve godine od izgradnje predstavlja očigledan neuspeh u planiranju, izvođenju i održavanju infrastrukturnih projekata u gradu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS