Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Kandidati pokrajinske liste "Srbija protiv nasilja" razgovarali sa građanima (VIDEO) - | K-013 Portal

PANČEVO: Kandidati pokrajinske liste "Srbija protiv nasilja" razgovarali sa građanima (VIDEO)

srbija protiv nasilja, pancevo, iybori 2023, karavan, pokrajinski iybori

Karavan "Srbija protiv nasilja" danas je posetio Pančevo, gde su predstavnici ove koalicije, čija lista nosi redni broj 7 na predstojećim republičkim i pokrajinskim izborima, razgovarali s građanima. Oni su pružili priliku Pančevcima da se upoznaju s kandidatima za poslanike u Skupštini AP Vojvodine.

Predstavnici koalicije naglasili su važnost izlaska na izbore 17. decembra i podrške listi pod brojem 7, uveravajući da će se zalagati za prava običnih građana.

IMG 1720 copy

Prvi na listi je Stanko Pužić, diplomirani inženjer menadzmenta iz Pančeva kandidat Narodnog pokreta Srbije. Četvrta na listi je ekonomistkinja Tamara Maksić kandidatkinja Zeleno-levog fronta u Pančevu. Na 16. mestu nalazi se Bojan Jankulović rukovodilac transporta i logistike kandidat Stranke slobode i pravde. Milica Tomić diplomirana ekonomistkinja Univerziteta u Gracu nalazi se na 20. mestu liste, kandidatkinja Narodnog pokreta Srbije, Na 95. mestu pokrajinske liste "Srbija protiv nasilja" je Milena Stefanov, diplomirani građevinski inženjer, kandidatkinja stranke Srbija Centar (SRCE) u Pančevu. Strukovni fizioterapeut i kolumnista iz Pančeva Ivan Milanović nalazi se na 112. mestu, kandidat Narodnog pokreta Srbije, a studentkinja Teodora Popović, kandidatkinja Stranke slobode i pravde na 119. mestu.

"Srbija protiv nasilja" čine različite političke organizacije, uključujući Stranku slobode i pravde, Narodni pokret Srbije, Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Ekološki ustanak – Ćuta, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Srbija Centar, Zajedno, Pokret za preokret, Udruženi sindikati Srbije "Sloga" i Novo lice Srbije.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS