Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Istraga protiv dvadesetogodišnjaka zbog droge - | K-013 Portal

PANČEVO: Istraga protiv dvadesetogodišnjaka zbog droge

pancevo, droga, istraga, vise javno tuzilastvo pancevo

Više javno tužilaštvo u Pančevu je 30. novembra donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog L.V. (rođen 2003. godine) iz Pančeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

– Osumnjičenom se stavlja na teret da je dana 28.11.2023. godine u 14.00 časova u Pančevu, u ul. Marka Kraljevića neovlašćeno držao radi prodaje 10,08 grama neto mase opojne droge marihuane, od čega u 18 paketića u sandučetu za gromobran stambene zgrade, a u dva paketića kod sebe u duksu, navodi VJT.

Nakon saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, koji je po nalogu ovog tužilaštva zadržan u trajanju do 48 časova, tužilaštvo je predložilo Višem sudu u Pančevu da se protiv osumnjičenog odredi pritvor u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke kao i osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke događaja i obaviti potrebna veštačenja.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS