Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: GRUPA otvorila prostorije - | K-013 Portal

PANČEVO: GRUPA otvorila prostorije

grupa, pancevo, prostorije

Na Dan grada, 8. novembra, pančevačka GRUPA zvanično je otvorila prostorije. Od ponedeljka 13. novembra prostorije će biti otvorene svakog radnog dana od 16-19 časova.

GRUPA poziva sve sugrađane da slobodno dođu do prostorija i pitaju sve što ih zanima. Podsećamo da su glavne tačke programa ove organizacije: besplatni udžbenici, jedno javno preduzeće, vraćanje nadležnosti selima i promena sportske politike.

 "Čestitam još jednom svim sugrađanima Dan grada, a svojim saborcima otvaranje prostorija. Zadovoljni smo kako je protekao dan, te da smo na jedan domaćinski i svečan način obeležili Mitrovdan i Dan grada. Tokom samo jučerašnjeg dana posetio nas je iznenađujuće veliki broj sugrađana, pružajući nam podršku. To je još jedan dokaz da dobro radimo, odnosno da smo izabrali ispravan koncept delovanja. Koncept koji podstiče ljude da doprinose gradu na lep i pozitivan način. U budućnosti ćemo još više upoznavati Pančevke i Pančevce za svojim programom i ciljevima, dok ćemo posebnu pažnju posvetiti operativnom radu u pančevačkim naseljenim mestima. Lokalne izbore dočekaćemo potpuno spremni", rekao je za K-013 portal Igor Vuković. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS