Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Lav Grujević iz PANČEVA osvojio srebrnu medalju na takmičenju u Valjevu - | K-013 Portal

Lav Grujević iz PANČEVA osvojio srebrnu medalju na takmičenju u Valjevu

lav grujević, ak panonija, atletika, pancevo

U subotu 27. januara 2024. godina na centralnim ulicama Valjeva održana je tradicionalna "Svetosavska trka". Svake godine ova trka okuplja veliki broj trkača iz zemlje i regiona a po pravilu u program su uvrštene trke predškolaca, trke osnovaca, srednjošlkolaca ali i trke pripadnika Vojske Srbije i Policije.

U kategoriju glavnih trka uvrštene su trka veterana po kategorijama i elitna trka seniora sa bogatim novčanim i robnim nagradnim fondom.

Svake godine kao i ovu manifestaciju organizuju VAK 014 (Valjevski atletski klub 014) i Sportski savez Valjeva.

Atletski klub "Panonija" ove godine je predstavljala sportska porodica Grujević. Lav Grujević se tako u trci osnovaca u velikoj konkurenciji, na 200m odličnom taktikom izdvojio na čelo trke i ispred takmičara iz Novog Pazara izborio za srebrnu medalju. Lav Grujević je tako prvom trkom u ovoj sezoni potvrdio da je jedan od najtalentovanijih atletičara iz Pančeva u kategoriji školica atletike i u Ak "Panonija" ima poseban status - mlade nade.

Njegovi roditelji Snežana i Danijel su takodje zabeležili odličan rezultat u veteranskoj i seniorskoj trci plasmanom među prvih deset.

Mlade panonce ali i njihove roditelje trkače, rekreativce i seniore uskoro očekuje tradicionalni "Vršački beli kros" gde se očekuju novi uspesi.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS