Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOVAČICA: Odigrano 14. kuglaško kolo - | K-013 Portal

KOVAČICA: Odigrano 14. kuglaško kolo

kovacica, kuglanje

U Super ligi Srbije odigrano je 14. kuglaško kolo, u Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina za kuglašice 10. kolo a u istoj ligi za kuglaše, odigrano je 14. kolo.

Kuglašice Slavije pobedile su Sentu u gostima u 14. kolu Super lige Srbije rezultatom 6:2. I u poslednjem februarskom kolu Kovačičanke gostuju: u Novom Bečeju 25. februara se sastaju sa Kikom 0230 iz Kikinde. Slavija je sedma sa 10 bodova.

U ligi niže, Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina za kuglašice, Slavija Okno je izvojevala u 10. kolu prvu pobedu. Savladala je u Kovačici Vrbas 5:3. Dolina je izgubila kod kuće od Banata iz Zrenjanina sa 2:6. U 11. kolu su crveno-plave slobodne, dok 24. februara putuje Slavija Okno u Bačku Topolu, gde se sastaje sa Eđšegom. Dolina je peta sa 5 a Slavija sedma sa 3 osvojena boda uz odigran duel manje.

Kuglaši su u Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina odigrali 14. kolo. Dolina je u gostima pobedila Hajduk iz Kule sa 6:2, istim rezultaom ali na svojoj kuglani u Debeljači je Spartak pobedio Apatin, dok je Slavija izgubila u gostima od Kljajićeva sa 0:8. U nedelju 25. februara u 15. časova su na programu dva duela na našim kuglanama: u Debeljači Spartak igra protiv Hajduka iz Kule, dok se u Kovačici Slavija sastaje u opštinskom derbiju sa Dolinom iz Padine. Dolina je druga sa 20, Slavija peta sa 15 a Spartak šesti sa 14 bodova.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS