Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website GRUPA čestita Pančevcima i Pančevkama Novu 2024. godinu - | K-013 Portal

GRUPA čestita Pančevcima i Pančevkama Novu 2024. godinu

grupa, novogodisnja cestitka, pancevo

Građansko udruženje Pančevaca (GRUPA) čestitala je Pančevkama i Pančevcima Novu 2024. godinu:

"Poštovane Pančevke, poštovani Pančevci, drage komšije,

godina koju smo ispratili nije nam donela puno dobrih vesti i nećemo je pamtiti po dobrom ali u moru teških tema i loših vesti ipak se izdvaja jedna vest koja daje nadu. Konačno se u našem gradu pojavila nova i iskljucivo lokalna organizacija- Građansko udruženje Pančevaca Grupa, koja je spremna da odgovori na sve izazove i preuzme odgovornost za vođenje grada Pančeva.

U Novoj 2024. godini potrebna nam je vaša pomoć kako bismo nakon lokalnih izbora koji nas očekuju bili u prilici da zajedno donosimo odluke koje se tiču budućnosti našeg grada.

Ukoliko budemo nastavili da dobijamo vaše poverenje i u Novoj godini, započećemo reformu Javno-komunalnog sektora, obezbedićemo besplatne udzbenike za sve naše đake, pančevačka sela će povratiti oduzete nadležnosti i sama odlučivati o svojim potrebama,a sportski treninzi će biti besplatni za svu decu kako u gradu tako i u selima.

Neka Nova 2024. godina bude godina pozitivnih promena u našem gradu, neka Pančevo postane grad različitih mogućnosti ali jednakih šansi, grad koji se razvija i raste.

Drage komšije, mi iz Građanskog udruženja Pančevaca-GRUPA želimo vam srećnu i uspešnu Novu godinu kao i srećne Božićne praznike!

Komšija, ne partija!" navodi se u novogodišnjoj čestitki. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS