Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Četiri bronze za SD PANČEVO 1813 u Smederevu - | K-013 Portal

Četiri bronze za SD PANČEVO 1813 u Smederevu

sd pancevo 1813, iva rakonjac, aleksa rakonjac

Proteklog vikenda, Streljačka družina "Pančevo 1813" ostvarila je izuzetan uspeh na Prvenstvu Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem održanom u Smederevu. Osvojene su četiri bronzane medalje, od kojih su tri pripale Ivi i Aleksi Rakonjac, a četvrta bronzana medalja pripala je seniorskoj ekipi.

 Iva Rakonjac je osvojila bronzanu medalju u veoma jakoj konkurenciji u Finalu seniorki puškom u koje se kvalifikovala na šestoj poziciji sa rezultatom od 627,2 kruga. Sa tim rezultatom je ostvarila i status takmičara međunarodnog ranga, iako je još mlađa juniorka, što je veliki uspeh na početku sjajne karijere koja je očekuje u juniorskoj reprezentaciji Srbije, navode iz SD.

Aleksa Rakonjac je osvojio bronzanu medalju u jakoj konkurenciji u finalnom meču od osam najboljih seniora sa rezultatom od 627,4 kruga, za koje se kvalifikovao takođe na trećoj poziciji.

Još jednu bronzanu medalju su osvojili brat i sestra Aleksa i Iva Rakonjac u disciplini mešovitih parova u ekipi miks puškom, sa ujednačenim rezultatima od 627,0 krugova, i posebnim učešćem Alekse sa 313,7 i Ive sa 313,3 kruga.

Četvrto bronzano odličje osvojila je tročlana seniorska ekipa Streljačke družine “Pančevo 1813“ u disciplini vazdušnim pištoljem sa rezultatom od 1655 krugova. Za ekipu su nastupili Gabriel Dautović sa 545, Velimir Ninković sa 549 i Marko Ninković sa rezultatom od 561 krug, kojim je obezbedio učešće u finalu osam najboljih seniora na šestoj poziciji i osvojio četvrto mesto u veoma jakoj konkurenciji.

Pored glavnog licenciranog trenera Siniše Veljkovića, sa takmičarima su radili i novi treneri pripravnici Velimir Ninković za disciplinu pištolj a za pušku Ljubiša Rakonjac, što dodatno obezbeđuje sigurnost u radu i rezultatima.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS