Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website BANATSKO NOVO SELO: Aktivisti koalicije "Srbija protiv nasilja" razgovarali sa meštanima - | K-013 Portal

BANATSKO NOVO SELO: Aktivisti koalicije "Srbija protiv nasilja" razgovarali sa meštanima

srbija protiv nasilja, banatsko novo selo

Nakon posete Glogonju i zajedničkog štanda na gradskoj Zelenoj pijaci u Pančevu, danas su predstavnici koalicije "Srbija protiv nasilja" razgovarali sa meštanima i meštankama Banatskog Novog Sela.

"Prožeto multikulturalnošću i multinacionalnošću, Banatsko Novo Selo je mesto gde se neguju dobrosusedski odnosi i solidarnost. To su vrednosti koje meštani prepoznaju u koaliciji "Srbija protiv nasilja". Komšijski razgovori sa prodavcima i posetiocima na pijaci, inspirisali su nas da uputimo toplu preporuku svim građanima i građankama Pančeva da posete Banatsko Novo Selo, mesto u kome žive prijatni, srdačni i dobronamerni ljudi. Ponosni i odvažni, ljudi koji vrednuju svoj glas na izborima, ne pristaju na ucene i kupovinu podrške, već biraju slobodnu zemlju, demokratske principe i bore se za zaslužena prava.

Ovom prilikom smo im poručili da ćemo biti odgovorni za sprovođenje zakona u ovoj državi, posvećeni smanjenju socijalnih i ekonomskih nejednakosti, izgradnju bolje infrastrukture i povezanosti sa gradovima i očuvanje domaće proizvodnje. Smatramo neposredni kontakt sa svakim biračem na teritoriji opštine Pančevo najdragocenijom informacijom u uslovima medijskog mraka kada retki nezavisni i objektivni portali prenose vest o aktivnostima i radu koalicije "Srbija protiv nasilja" u Pančevu. Entuzijasti koji vraćaju ugled novinarskoj profesiji takođe trpe ogromne pritiske režimskih poslušnika, ali je put koji su izabrali jedini moguć da se do cilja zemlje jednakih šansi i neselektivnih prava, dođe"navodi se u saopštenju. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS