Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 7 predstavnika iz Pančeva na pokrajinskoj listi koalicije "Srbija protiv nasilja" - | K-013 Portal

7 predstavnika iz Pančeva na pokrajinskoj listi koalicije "Srbija protiv nasilja"

srbija protiv nasilja, pokrajinska lista, pancevo, izbori 2023

Izborna lista za pokrajinske izbore "Srbija protiv nasilja" proglašena je sa 120 kandidata za poslanike Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine, a ukupno 7 kandidatkinja i kandidata je iz Pančeva.

Prvi na listi je Stanko Pužić, diplomirani inženjer menadzmenta iz Pančeva. Član predsedništva, predsednik pokrajinskog i pančevačkog Gradskog odbora Narodnog pokreta Srbije.

Četvrta na listi je ekonomistkinja Tamara Maksić, članica predsedništva i predsednica Gradskog odbora Zeleno-levog fronta u Pančevu.

Na 16. mestu nalazi se Bojan Jankulović rukovodilac transporta i logistike, član Izvršnog odbora Stranke slobode i pravde.

Milica Tomić diplomirana ekonomistkinja Univerziteta u Gracu, potpredsednica Gradskog odbora Narodnog pokreta Srbije u Pančevu nalazi se na 20. mestu liste.

95-a na listi "Srbija protiv nasilja" je naša sugrađanka Milena Stefanov, diplomirani građevinski inženjer i članica Gradskog odbora stranke Srbija Centar (SRCE) u Pančevu.

Strukovni fizioterapeut i kolumnista iz Pančeva, potpredsednik Gradskog odbora Narodnog pokreta Srbije Ivan Milanović nalazi se na 112. a studentkinja Teodora Popović, članica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Pančevu na 119. mestu vojvođanske izborne liste "Srbija protiv nasilja".

Izbori za Skupštinu Autonomne pokrajine Vojvodine održavaju se kao i republički 17. decembra, a lista "Srbija protiv nasilja" će na glasačkom listiću biti pod rednim brojem 7.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS