Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: JKP Zelenilo ignoriše svoje obaveze – groblja u katastrofalnom stanju - | K-013 Portal

PANČEVO: JKP Zelenilo ignoriše svoje obaveze – groblja u katastrofalnom stanju

jkp zelenilo, rj groblje, odrzavanje groblja, odrzavanje grobalja, pancevo, novo groblje pancevo

Groblja u Pančevu su postala simbol nemara i neodgovornosti Javnog komunalnog preduzeća (JKP) Zelenilo, koje bi trebalo da se brine o njihovom održavanju. Umesto toga, građani se suočavaju sa horor prizorima zaraslih grobova, prekrivenih travom i korovom visine preko jednog metra. Situacija je toliko alarmantna da su zmije postale redovan prizor, primoravši posetioce da nose čizme kako bi se zaštitili.

"Ovo je prava sramota! Plaćamo godišnje naknade za održavanje, a groblja su zapuštena kao nikada do sada. Gde ide sav taj novac?" pita se ogorčena građanka, tražeći odgovore koje JKP Zelenilo uporno izbegava da pruži.

JKP Zelenilo ostvaruje značajan prihod na osnovu godišnjih naknada za održavanje grobalja, ali evidentno je da te pare ne idu tamo gde bi trebalo. Ne samo da se usluga održavanja ne sprovodi, već je stanje grobalja postalo toliko loše da se postavlja pitanje da li se sredstva zloupotrebljavaju ili jednostavno rasipaju na nepotrebne troškove.

Nedostatak odgovornosti i transparentnosti od strane rukovodstva JKP Zelenilo je neprihvatljiv. Građani imaju pravo da znaju gde odlazi njihov novac i zašto groblja, koja bi trebalo da budu mesta poštovanja i sećanja, izgledaju kao džungle.

Da li je u pitanju korupcija, nesposobnost ili jednostavno nebriga?Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.