Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Koliko stanovnici Zlatiborske ulice moraju "botovati" da bi se čuo njihov glas? - | K-013 Portal

Koliko stanovnici Zlatiborske ulice moraju "botovati" da bi se čuo njihov glas?

zlatiborska ulica, pancevo, grad pancevo, gradonacelnik panceva

Gradskoj upravi Pančeva upućena je kritika zbog ignorisanja potreba građana Zlatiborske ulice, koja je postala sinonim za zapostavljanje od strane lokalnih vlasti.

Stanovnici ove ulice suočavaju se sa neadekvatnom infrastrukturom, prašnjavim putevima i neasfaltiranom ulicom, dok gradonačelnik i gradska uprava očigledno nisu pokazali dovoljno razumevanja za njihovu situaciju.

Iako stanovnici Zlatiborske ulice redovno izmiruju svoje obaveze prema gradu, njihovi vapaji i zahtevi za osnovnim uslovima života ostali su bez adekvatnog odgovora. Ignorisanje njihovih potreba ne samo što predstavlja grubo narušavanje njihovih prava, već i ozbiljno ugrožava njihovo zdravlje i sigurnost.

Neasfaltirane ulice stvaraju probleme u saobraćaju, prašina ugrožava zdravlje građana, a nedostatak osnovne infrastrukture otežava svakodnevni život ovih stanovnika. Ovakav odnos lokalnih vlasti prema Zlatiborskoj ulici izaziva osećaj nepravde i diskriminacije.

Umesto da pruže odgovarajuće rešenje za ovu situaciju, gradonačelnik i gradska uprava su se uglavnom oslanjali na prazna obećanja. Nedostatak akcije i suosećanja prema građanima Zlatiborske ulice ukazuje na nebrigu i neodgovornost prema njihovim osnovnim potrebama.

Suočeni sa ovakvim tretmanom, stanovnici Zlatiborske ulice postaju sve više nezadovoljni i spremni na proteste kako bi privukli pažnju na svoje probleme. Pančevo bi trebalo biti grad koji brine o dobrobiti svih svojih građana, bez izuzetka, i stoga je neophodno da lokalne vlasti prepoznaju hitnost i značaj ovog problema.

Zlatiborska ulica zaslužuje da bude integrisana u razvoj grada i da ima pristojne uslove za život, kao i ostali delovi Pančeva. Vreme je da gradonačelnik i gradska uprava stave interes građana ispred svojih političkih interesa i preduzmu konkretne korake ka rešavanju ovog gorućeg pitanja.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.