Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Uručena priznanja najboljim slalomašima Srbije, Fanatik na trećem mestu šampionata - | K-013 Portal

PANČEVO: Uručena priznanja najboljim slalomašima Srbije, Fanatik na trećem mestu šampionata

amsu fanatik, pancevo

Posle dugo iščekivanja Auto i Karting Savez Srbije proglasio je šampione za 2022god. Rezultati su se sabirali iz cele sezone koja je bila veoma turbulentna. Bilo je tu pehova, prigovora i po malo trkanja, ukratko svega onoga što ovaj sport čini posebnim.

Naši Fanatici su i ovu sezonu završili uspešno.

Darko Terzić je najbrži junior takodje stigao je i do drugog mesta u klasi šest.

Uspeha je bilo i u klasi sedam gde je se vodila velika borba. Debitant Stefan Velemirov osvaja treće mesto dok je Ivan Andjelković posle velike borbe sa Aleksandrom Tadićem završava sezonu na drugom mestu.

Svi ti rezultati kao i rezultati ostalih Fanatika dovodi klub na treće mesto u šampionatu Srbije.

"Dobro je da smo u samom vrhu ali uvek može bolje. U novu sezonu ulazimo gladni pobede, cilj je jasan vraćamo titulu prvaka u naš grad a potrudićemo se da uradimo i više od toga. Ove godine smo pojačani za par novih momaka, tu su i neki novi klinci kao i povratnici,pa će Fanatik i ove godine sezonu nastupiti sa zavidnim brojem takmičara", poručuju iz AMSU Fanatik iz Pančeva. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS