Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website BANATSKI BRESTOVAC: Režiserka Branka Bešević Gajić gostovala u školi "Olga Petrov" - | K-013 Portal

BANATSKI BRESTOVAC: Režiserka Branka Bešević Gajić gostovala u školi "Olga Petrov"

banatski brestovac, branka besevic gajic, pancevo

U Osnovnoj školi "Olga Petrov" u Banatskom Brestovcu gostovala je režiserka i scenaristkinja Branka Bešević Gajić, nekadašnja učenica ove škole.

Osmacima je predstavila svoje zanimanje i delove svog doktorskog rada. Đacima je bila veoma interesantna interaktivnost na filmu i režija u digitalnom mediju.

- Deca su bila oduševljena što su imala priliku da im u posetu dođe neko sa brojnim priznanjima i nagradama i prezentuje im ta zanimanja, izjavila je Daliborka Bojković Breti, direktorka škole.

Branka Beševic Gajić je srpska filmska rediteljka i scenaristkinja. Članica je Evropske filmske akademije sa sedistem u Berlinu i Udruženja filmskih umetnika Srbije gde je kao filmska rediteljka u statusu samostalnih umetnika. Takođe je članica UFUS AFE zaštite. Za svoj rad osvojila je više međunarodnih nagrada za režiju. Neki od nagrađivanih filmova su "Dom anđela", "Lauš", "Dreams", "Svedočanstva". Živi i radi u Beogradu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.