Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Top 3 originala poklona za vama blisku osobu - | K-013 Portal

Top 3 originala poklona za vama blisku osobu

originalan poklon, bliska osoba

Pokloni su predivan način da izrazimo ljubav, zahvalnost ili čestitamo posebne trenutke osobama koje su nam najbliže. Međutim, pronalaženje savršenog poklona može biti izazov, posebno ako želite da se istaknete sa originalnom idejom koja će zaista obradovati vama blisku osobu.

Bez obzira na to da li je poklon namenjen partneru, prijatelju, kolegi ili koleginici cilj njegovog davanja jeste da se osoba što više obraduje i iznenadi.

U ovom tekstu, predstavićemo nekoliko inspirativnih ideja za originalne poklone koje će učiniti da svako ko ih primi zablista.

Štampa na platnu

Svima nam je dobro poznato da su nam najdraži pokloni oni koji u sebi nose neko skriveno značenje, sentimentalnost ili simboliku. Fenomenalan način za to jeste upravo štampanje na platnu. “Zašto?” - pitate se, sa pravom. A odgovor je - zato što na platnu možete ištampati bilo šta.

Potrudite se da izaberete najkvalitetnije štampanje na platnu kako bi doživljaj ovog poklona bio potpun. Ukoliko i dalje niste uvereni da je ovo idealan poklon za svakoga, evo nekoliko inspirativnih ideja za to šta može biti na platnu, kako biste shvatili koliko je ovaj poklon originalan:

  • Uspomena - u zavisnosti od toga za koga je poklon namenjen, uspomena koja se na platnu nalazi može varirati. Današnja tehnologija omogućava veoma visoku rezoluciju tako da su vam opcije beskonačne. To može biti uspomena iz detinjstva, slika sa venčanja, podsećanje na avanturističko putovanje iz mladosti i slično. Ovakav sentimentalan poklon nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
  • Replika umetničkog dela - ukoliko je osoba koju želite da iznenadite ljubitelj umetnosti ili prosto mislite da bi im se ovaj detalj uklapao u trenutni enterijer, ovo je idealna opcija za vas. Verodostojna kopija u proizvoljnoj veličini stvoriće im se pred očima i zasigurno ulepšati dan.
  • Omiljene scene iz serija i filmova - ako primalac vašeg poklona pomno prati neku seriju ili film, ili je ljubitelj stripova i mange, znate šta vam je činiti! Možete platno oslikati poznatom scenom ili omiljenim fiktivnim likom i na taj način im omogućiti da u svoj dom unesu parče svoje ličnosti.

Ovo su samo neke od ideja koje se najčešće praktikuju, a na vama je da se odlučite za neku od njih ili pak izaberete nešto potpuno drugo da krasi vaše platno. Još jedna odlična karakteristika ovog poklona je mogućnost biranja veličine platna, te se ne morate brinuti oko toga da li će poklon biti previše glomazan, odnosno presitan.

Kurs ili obuka

Ovaj poklon idealan je za svaku osobu, bez obzira na povod, godine, pol itd. Bez obzira na njihova interesovanja i sklonosti, sigurno ćete naći nešto što će ih zainteresovati. Ukoliko imaju aktivan hobi, kome se nisu maksimalno posvetili - utoliko bolje. Tu vi nastupate! Nekoliko ideja su:

  • Kulinarski kurs - ukoliko vaša bliska osoba voli kuvanje ili je ljubitelj hrane, poklonite joj jedinstveno kulinarsko iskustvo. To može biti kuvarski kurs sa poznatim šefom ili kupon za grupno usavršavanje. Bitna je dobra namera i koristan poklon.
  • Kurs jezika - za ljubitelje jezika ovo je idealan poklon. Bilo da je to jezik koji su već učili i imaju želju da ga usavrše ili potpuno novi jezik koji jednostavno imaju želju da savladaju - obaj poklon će ih ostaviti bez teksta. Na svim jezicima!
  • Slikanje/vajarstvo/umetnost - ako poznajete nekoga koga biste okarakterisali kao “umetničku dušu” nema greške sa ovim poklonom. Usavršavanje tehnike, praktična primena umetnosti ili prosto beg od realnosti čini ovaj kurs idealnim.

Iznenadno putovanje

Za sve one koji su konstantno pretrpani obavezama, stresovima i glupostima koje su sastavni deo života, pravi poklon bi bio odmor od svega toga. Pružite im nekoliko dana promene okruženja i slobode. Evo šta bi trebalo da uzmete u obzir pri izboru putovanja:

  • Spa centar - “wellness vikend” je idealan način za opuštanje i zaboravljanje svih briga. Mir i tišina kao i brojni tretmani tela uticaće pozitivno na mentalno zdravlje i uopšteno raspoloženje osobe koju ovime iznenađujete.
  • Ludo avanturističko putovanje - za ljubitelje prirode, ektremnih sportova i adrenalina ovo je najbolji način kanalisanja svih svakodnevnih stresova i briga. Sportovi na vodi, alpinizam, vožnja balonom ili paraglajding stvari su koje bi trebalo da uzmete u obzir u ovoj situaciji.
  • Obilaženje omiljenog grada - ukoliko postoji neko mesto koje bi jako voleli da posete, eto prilike da im tu želju ispunite. Par dana obilaženja znamenitosti i uživanja u lokalnim specijalitetima zauvek će ostati upamćeni kako najlepši poklon koji su dobili.

Uz svaku od ovih ideja, važno je da poklon bude pažljivo odabran. Pokušajte da se uskladite sa interesima, hobijima i snovima vaše bliske osobe kako biste stvorili nešto što će joj posebno značiti. Zapamtite; najbolji pokloni su uspomene koje stvaramo sa nekim!



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS